2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Kayıtları Hakkında Bilgilendirme

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Kayıtları Hakkında Bilgilendirme

•          Kayıtlarımız 3,4,5 yaşındaki çocuklarımız için açılmıştır.
  •          Çocuğun kaydının yapılabilmesi için 30.09.2021 tarihi itibariyle 36 ayını  tamamlamış olması gerekmektedir.

BAŞVURU TARİHİ

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı öğrenci Aday Kayıtları Ağustos ayında başlayacaktır.

KİMLER BAŞVURABİLİR

Adres bölgemizde bulunan ve okulumuzun e-okul aday kayıt listesinde yer alan yaş aralığı uygun olan 2016 doğumlu (bir sonraki yıl ilkokula başlayacak olan) öğrencilerimiz okulumuza öncelikli olarak kaydedilebilecektir.

KESİN KAYITLAR ADRES KAYIT BÖLGEMİZDE OLDUĞU İÇİN E-OKUL LİSTEMİZDE YER ALIP OKULA BAŞVURU YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZDEN BAŞLAYARAK YAPILACAKTIR.

E-okul listesinde yer alan aday öğrencilerin kesin kayıtları tamamlanmadan bölge dışında olan, yaş aralığı dışında kalan veya nakil ile okula gelmek isteyen öğrencilerin KESİN KAYIT İŞLEMLERİ YAPILMAYACAKTIR.

AİDAT ÜCRETİ

OKUL AİDAT HESABI:

TR80 0001 0002 7526 2183 3150 01

Okulumuzun 2021-2022 Eğitim yılı aylık aidat ücreti Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ücret Tespit Komisyonu kararına göre aylık 70,00 TL dir.

İlk dönem Eylül, Ekim, Kasım, Aralık, Ocak ayları olarak 5 ay üzerinden ücretlendirilir. İlk Dönem Ücreti 350,00 TL dir.

İkinci Dönem Şubat, Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran ayıdır. İkinci Dönem Ücret 280,00 TL dir.

Yıllık toplam ücret 630 TL dir.

Tercihen kayıt başvurusu sonrası ilk dönemin 5 aylık aidat ücreti 350,00 TL yatırılabilir.

E-okul sistemine aidat girişi yapılacağı için Aidatı yatırılmayan öğrencilerin kesin kayıt işlemi tamamlanamaz

Okula Eylül ayında başlayan öğrencilerin toplam aidat borcu 9 ay (9x70,00=630,00 TL) ücret ödeyecektir.

Ara kayıt ile gelen öğrenciler için ise devam ettiği aylar için ücret tahakkuk eder ve geldiği ayların ücreti ödenir.

KAYIT İÇİN BAŞKA NE GEREKLİDİR?

•          Kayıt için zamanı gelince aday kayıt formunu doldurulmalı (Okuldan verilecek)
  •          Aidat ücretini (70 tl) bankaya şahsen yada havale/EFT ile yatırdığınıza dair dekont.
  •         3 adet vesikalık fotoğraf